Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığında Nöbet Değişimi

Yayınlanma Tarihi: 26/12/2019

Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı görevini 2 Ocak 2018 tarihinden beri başarıyla yürüten Prof. Dr. Fadıl VARDAR’ın, bu görevi yeni yıl ile birlikte Prof. Dr. Yurdanur KILINÇ’a devredecek olması sebebiyle bir veda yemeği düzenlendi. Gaziantep Tenis Kulübündeki yemeğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin BAYRAM, Dekanımız Prof. Dr. Salih Murat AKKIN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşen BAYRAM ve farklı Anabilim Dallarından profesör öğretim üyelerimiz katıldı. Yemekte Prof. Dr. VARDAR’a Anabilim Dalı Başkanlığı süresince yaptığı değerli katkılardan ötürü, katılan hocalarımız tarafından anı değeri olan bir armağan takdim edildi.