2022-Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine

2022-Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine

2022-Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme sonuçlarına göre; Fakültemiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Anabilim Dallarında uzmanlık eğitimi almaya hak kazanan adaylar başvurularını 18 Kasım 2022 Cuma günü saat 16.00’ya kadar Tıp Fakültesi Dekanlığına yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Dilekçe
  • ÖSYM Sonuç Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Diploma ya da Geçici Mezuniyet Belgesi
  • Sabıka Kaydı
  • Sağlık Durum Beyanı
  • 6 Adet Fotoğraf
  • İkametgâh Belgesi
  • Askerlik Tecil Belgesi (Erkekler için)

NOT: Gaziantep dışında bulunan adaylar, başvuru işlemi için Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri Duygu ALANGİL (0-342-211 65 58) ile iletişime geçebilirler.