SANKO ÜNİVERSİTESİNDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Yayınlanma Tarihi: 24/11/2021

-SANKO ÜNİVERSİTESİNDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

-PROF. DR. DAĞLI: “ÖĞRETMENLERİMİZ, YARININ ÜMİDİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKAN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNDE EN BÜYÜK ROLE SAHİPTİR”

Akademisyenleri çalıştıkları alanlarda ziyaret eden SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Öğretmenlerimiz, yarının ümidi olan çocuklarımızın ülkemize sahip çıkan bireyler olarak yetişmesinde büyük role sahiptir” dedi.

Güçlü yarınlara ulaşmanın nitelikli bir eğitimden geçtiğini belirten Rektör Dağlı, emeklerinden dolayı teşekkür ettiği akademisyenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında akademisyenlere hediye takdim edildi.

Kutlamada Prof. Dr. Dağlı’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Prof. Dr. Salih Murat Akkın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu ve Lisansüstü Eğitim Fakültesi Müdürü Prof. Dr. Ayşen Bayram da eşlik etti.