SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ YIL ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yayınlanma Tarihi: 25/12/2019

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Güner Dağlı’nın da katılım gösterdiği “2020’ye Merhaba” etkinliğinde bir araya geldi.

Yeni yıl pastasını öğrenci ve akademisyenlerle birlikte kesen Prof. Dr. Dağlı, “Her başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. Yoğun bir yılı daha geride bırakmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Genç ama dinamik bir üniversite olarak şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. 2020 yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Etkinliğe, Genel Sekreterimiz Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Arzu Tuna ve fakülte öğretim elemanları da katıldı.