Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

SANKO Üniversitesi merkez yerleşkesinde; öğrencilerin uygulamalı eğitimlerini de alabilecekleri 1996 yılında açılan Türkiye’nin en büyük özel hastanesi olan, 611 yataklı, 60.000m2 çalışma alanına sahip Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ni de bulundurmaktadır.

Ana binamızın hemen yanında yer alan, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Türkiye'nin donanım açısından da en iyi özel hastanelerinden biridir. Günümüzün en modern şartlarında, tıp ve diğer sağlık bilimlerinin dünya standartlarındaki uygulamalarını akademik ve bilimsel açıdan uluslararası deneyimleri olan konusunda uzman hocalardan birebir alma şansı yakalayacak öğrencilerimiz için ayrıca hastane bahçesinde ATM, bayan kuaförü, sağlık merkezi, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu da mevcuttur.