Dr. Öğr. Üyesi Selcan TÜRKER ÇOLAK

Dr. Öğr. Üyesi Selcan Türker Çolak, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Niğde’de tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldı.

2007 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında başladığı uzmanlık eğitimini 2013 yılında tamamladı. Aynı yıl devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Gaziantep Devlet Hastanesi’ne atandı ve Ocak 2018’e kadar aynı hastanede çalıştı. Çocuk travma yoğun bakım ünitesi sorumlu hekimi olarak görev aldı, aktif bir şekilde savaş ve travma cerrahisi ile ilgilendi.

Çocuk ve yenidoğanların cerrahi ve ürolojik hastalıkları ile ilgilenen ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olan Dr. Öğr. Üyesi Selcan Türker Çolak,  evli ve bir çocuk annesidir.

Mart 2019 tarihiyle SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniği’nde hasta kabul etmeye başlayan Dr. Öğr. Üyesi  Çolak’ın yanı sıra, Opr. Dr. Nevzat Uçaner de aynı birimde görev yapmaktadır.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemize hoş geldiniz. SANKO Ailesinin yeni bir üyesi olduğunuzu büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum. Başarınızdan dolayı sizi ve bu başarıyı elde etmenizde, başta aileniz olmak üzere size destek olan herkesi yürekten kutluyorum. Kayıt esnasında siz değerli öğrencilerimizi bekletmemek adına, kayıtlardan önce ön kayıt formunu lütfen doldurunuz. Doldurduğunuz formların bir çıktısını alarak kayıt haftasında gerekli diğer belgelerle birlikte yanınızda getiriniz. Kayıt için gerekli evraklara üniversitemizin web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Üniversitemize Elektronik olarak ya da şahsen kayıt yaptırmanız mümkündür. Elektronik kayıtlar 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden yapılacaktır. Şahsen kayıtlar ise 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz binasında yapılacaktır.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanlarının, öğrencilerimize en iyi ortamı sağlayabilme çabası içinde olacağını ve aramıza katılmanızdan duyduğumuz mutluluğu tekrar belirtmek isterim.

Eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim,
Sevgilerimle,