Tıp Fakültesi 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine DUYURU

2/13/2019

Tıp Fakültesi 1., 2. ve 3. sınıf Bahar Yarıyılı dersleri, 18 Şubat 2019 tarihinde başlayacaktır. Öğrencilerimizin aşağıda belirtilen açılış derslerine katılımları konusunda titizlik göstermelerini bekler, 2018-2019 Bahara Yarıyılının hayırlı olmasını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Birinci sınıf öğrencilerinin TIP103 "Hücre ve Doku Sistemleri Gelişimi" Ders Kurulu ilk dersi (Prof. Dr. Lütfi ÇAKAR, Dr. Öğr. Üyesi Elif PALA ve Dr. Öğr. Üyesi Duygu GÖK YURTSEVEN tarafından verilecek olan Ders Kurulu Tanıtım Dersi) saat 13:30'da 118 No'lu derslikte yapılacaktır.

İkinci sınıf öğrencilerinin TIP203 "Kalp-Damar Sistemi ve Hastalıkları" Ders Kurulu ilk dersi (Doç. Dr. Mustafa ÇETİN, Dr. Öğr. Üyesi Necla BENLİER ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe DEMİRÇUBUK tarafından verilecek olan Ders Kurulu Tanıtım Dersi) saat 08:30'da 118 No'lu derslikte yapılacaktır.

Üçüncü sınıf öğrencilerinin TIP303 "Klinik Pratiğe Giriş" Ders Kurulu ilk dersi (Prof. Dr. Vildan SÜMBÜLOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Demet ARI YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge USLU ve Dr. Öğr. Üyesi Pınar GÜNEL KARADENİZ tarafından verilecek olan Ders Kurulu Tanıtım Dersi) Dekan Prof. Dr. Salih Murat AKKIN'ın da katılımıyla saat 13:30'da HD 5 No'lu derslikte yapılacaktır.