Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimizin kurduğu Yaşam Rehberim Kulübü Yerli Malı Haftasında Kermes düzenledi

Beslenme ve Diyetetik Bölümü bünyesinde kurulan ve okulumuzun ilk bilimsel kulübü olan Yaşam Rehberim Kulübü olarak Yerli Malı Haftası nedeniyle 14.10.2016 tarihinde “Yerli Malı Kermesi”  düzenledi. Yetişkinlere de Yerli Malı Haftasını yeniden hatırlatmak ve  yerli üretime destek olmak amacıyla “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı” sloganını kullanarak öğrencilerimizin elleriyle yaptığı yiyecekler, okulumuzun personeli ve öğrencilerine satılarak belirli bir gelir elde edildi. Bu gelir ile de bir anaokulunun öğrencilerine giysi kırtasiye malzemeleri ve oyuncak hediye edilecektir. Bize bu olanağı sunan Rektörlüğümüze, katkılarından ötürü Sosyal ve Kurumsal Hizmetler Birimimize, emeği geçen ve bize destek olan tüm personel ve öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.