Yabancı Diller Bölümü

2/24/2015

Nuriye HİLALOĞLU

İngilizce Bölüm Başkanı

1984 yılında Gaziantep’te doğan Nuriye Hilaloğlu ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 2002-2007 yılları arasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında lisans eğitimi aldı. 2007 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na katılarak İngilizce öğretmenliği yapma hakkını kazanmıştır. 2008-2014 yılları arasında Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları bünyesinde ağırlıklı olarak Mesleki İngilizce ve TOEFL, IELTS, PTE, PROFICIENCY  vb. İngilizce yeterlilik sınavlarına yönelik eğitim vermiştir ve Ağustos 2014 itibariyle SANKO Üniversitesi Zorunlu Dersler bölümünde  çalışmaktadır. Hobileri arasında film ve TV dizileri izlemek, yaratıcı drama atölyelerine katılmak vardır. Ayrıca Oyun ve Tiyatro Akademisi (OYTAD) ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yaratıcı drama ve oyunculuk dersleri almıştır.

Tel : 211 65 88
E-mail : nhilaloglu@sanko.edu.tr

B. Yusuf ERDEM

İngilizce Okutman

Bayram Erdem, Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra 2014 yılında Health Care Management alanında yüksek lisans eğitimine başladı. 2015 yılında Cambridge Üniversitesi tarafından verilen CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) adlı yetişkinler için İngilizce Öğretimi Programı’nı tamamladı. 2014 yılında SANKO Üniversitesi’ne katıldı.

Tel : 211 65 00 / 1450
E-mail : berdem@sanko.edu.tr

Aslı GEÇİM

İngilizce Okutman

1975 yılında Gaziantep’te doğdu.  Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2002-2014 yılları arasında Özel Sanko Okullarında İngilizce öğretmenliği yaptı. 2013 yılında Cambridge Üniversitesi tarafından verilen CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) eğitimini  tamamladı.  2014  yılında Sabancı Üniversitesi Teacher Trainer programına katıldı  ve öğretmen eğitimi, oryantasyon ve program geliştirme konularında yetkinlik belgesi aldı.

Okumak ve yazmak, dünya mutfakları ile ilgilenmek, tiyatro ve klasik müzik en sevdiği ilgi alanlarıdır. Sanatın her dalıyla ilgilenmektedir. Bu nedenle 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tiyatro eğitimi, 2003 yılında Settar Birecikligil Atolyesinde resim eğitimi almıştır.

Tel : 211 65 00 / 6553
E-mail : agecim@sanko.edu.tr