Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, öğrencilerine tanışma toplantısı düzenledi.(04.11.2014)

Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü, 1.sınıf öğrencilerinin üniversite hayatına, bölüme ve meslek eğitimine adaptasyonlarını sağlamak üzere 04.11.2014 tarihinde TANIŞMA TOPLANTISI düzenledi.

Toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan AKBAYRAK, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Bülent SEVER, bölüm hocalarından Doç. Dr. Hasan HALLAÇELİ, Öğr. Gör. Neşe TOSUN ÇEKİÇ ve Öğr. Gör. Z. İpek KATIRCI KIRMACI’ nın yanı sıra bölüm öğrencileri katıldı.

Öğr. Gör. Z. İpek KATIRCI KIRMACI ’nın bölüme yeni başlayan öğrencilerin üst sınıftaki öğrencilerle iletişimlerini arttırmak üzere gerçekleştirilen bu toplantının, gelecek yıllardan itibaren öğrencilerin 1.sınıftaki arkadaşlarına hazırlayarak ve  üniversitemiz adına da gelenekselleşmesini ümit ederek başladığı konuşmasının ardından, Fakülte dekanı Prof. Dr. Nalan AKBAYRAK  ‘Üniversitemize hoş geldiniz’ temalı konuşması ile toplantıya başladı.

Bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan SEVER ‘Fizyoterapinin farklı disiplinler arasındaki yeri ve iletişimi’ konusunda deneyimlerini paylaştı.

Bölüm hocalarından Doç. Dr. Hasan HALLAÇELİ ise ‘Engellerine rağmen yaşama tutunan Dinamik Hayatları ve bu hayatlara fizyoterapi uygulamalarının katkısını’ görsel ve keyifli sunumu ile öğrencilere aktardı.

Öğr. Gör. Neşe TOSUN ÇEKİÇ öğrencileri Sanko Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Eğitim-Öğretim, sınav, uygulama ve staj yönergesi taslağı hakkında bilgilendirdi.

Toplantı daha sonra öğrenciler için hazırlanan ikram salonunda sohbetler eşliğinde sona erdi.