Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kurulu Programları (02.10.2014)

Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kurulu Programları

Tıp Fakültemizin ilk eğitim-öğretim yılının dersleri, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet SINAV’ın 8 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 10:30’da SANKO Hastanesi Konferans Salonunda vereceği, “Üniversite ve Tıp Bilimlerinde Eğitim” başlıklı ortak Üniversite Açılış Dersinin ardından, Üniversitemiz Ana Binasında, 8 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 13:30’da, Prof. Dr. Salih Murat AKKIN tarafından verilecek olan “SANKO Tıp Fakültesine Merhaba” dersi ile başlayacaktır. Fakültemiz 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde yer alan “TIP101: Tıp Bilimlerine Giriş” ve “TIP102: Hücre ve Doku Sistemleri” Ders Kurullarının ayrıntılı programlarına aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimiz öğretim programımızda yer alan seçmeli vb. diğer derslerinin programlarını 13-17 Ekim tarihleri arasında danışman öğretim üyeleri nezaretinde alacaklardır. Seçmeli derslerimiz 24 Ekim 2014 itibariyle başlayacaktır.

Tıp Ders Kurullarının teorik ders saatleri genelde öğle sonrası, laboratuvar vb. uygulamalı dersleri ile diğer seçmeli ve üniversite ortak dersleri her gün sabah programında gerçekleştirilecektir.

Fakültemizin ilk ders haftasında (8-10 Ekim 2014) sabah saatlerinde yer alan, öğrencilerimizin katılacağı tıp dersleri dışındaki etkinlikler ile ilgili program da aşağıdaki linkte yer alan TIP101 dosyası içindeki haftalık programda görülebilir.

Tıp Fakültesi öğrencilerimizi bir kez daha içtenlikle kutlar, yeni öğrenim yaşamlarında başarılar dileriz.

TIP101: Tıp Bilimlerine Giriş Ders Kurulu

TIP102: Hücre ve Doku Sistemleri Ders Kurulu