Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine

Tıp Fakültesi 2. ve 3. sınıflarda eğitim 24 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Dekan Prof. Dr. Salih Murat AKKIN’ın katılacağı “Yeni Ders Yılına Merhaba” dersi için; 2. sınıf öğrencilerinin 08:30’da 118 no’lu derslikte, 3. sınıf öğrencilerinin 11:30’da derslik HD-5’te hazır bulunmaları gerekmektedir.

TIP201 Ders Kurulu Programı için tıklayınız.

TIP301 Ders Kurulu Programı için tıklayınız.

Tıp Fakültesi 1. sınıfta eğitim 1 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Ders Programının yanı sıra ilk hafta uygulanacak olan oryantasyon programı aşağıda yer almaktadır.

1 Ekim 2018 Pazartesi (118 no’lu derslik)

10:30-12:20: “SANKO Tıp Fakültesine Merhaba” –

Prof. Dr. Güner DAĞLI (SANKO Üniversitesi Rektörü)

Prof. Dr. Salih Murat AKKIN (Tıp Fakültesi Dekanı)

2 Ekim 2018 Salı (118 no’lu derslik)

10:30-11:20: “Tıp Fakültesi: Dikenli Gül Bahçesi”- Prof.  Dr. Şahin SIRMALI (1. Sınıf Koordinatörü)

11:30-12:20: “Tıp Ders Kurullarının Tanıtımı” – Prof. Dr. Lütfi ÇAKAR (Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı)

15:30-16:20: “Seçmeli Derslerin Tanıtımı” – Prof. Dr. Ayşen BAYRAM (Dekan Yardımcısı)

16:30-17:20: “Sınavların Tanıtımı” – Prof. Dr. Ayşen BAYRAM (Dekan Yardımcısı)

5 Ekim 2018 Cuma (Hastane R Katı Konferans Salonu)

10:30: Film Gösterimi “Patch Adams”

TIP101 Ders Kurulu Programı için tıklayınız.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemize hoş geldiniz. SANKO Ailesinin yeni bir üyesi olduğunuzu büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum. Başarınızdan dolayı sizi ve bu başarıyı elde etmenizde, başta aileniz olmak üzere size destek olan herkesi yürekten kutluyorum. Kayıt esnasında siz değerli öğrencilerimizi bekletmemek adına, kayıtlardan önce ön kayıt formunu lütfen doldurunuz. Doldurduğunuz formların bir çıktısını alarak kayıt haftasında gerekli diğer belgelerle birlikte yanınızda getiriniz. Kayıt için gerekli evraklara üniversitemizin web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Üniversitemize Elektronik olarak ya da şahsen kayıt yaptırmanız mümkündür. Elektronik kayıtlar 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden yapılacaktır. Şahsen kayıtlar ise 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz binasında yapılacaktır.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanlarının, öğrencilerimize en iyi ortamı sağlayabilme çabası içinde olacağını ve aramıza katılmanızdan duyduğumuz mutluluğu tekrar belirtmek isterim.

Eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim,
Sevgilerimle,