Sosyal Çalışma Programı (SÇP)

Değerli Öğrencilerimiz,

İş-Kur aracılığıyla, Sosyal Çalışma Programı kapsamında 08.07.2019 – 30.09.2019 tarihleri arasında kamu kurumlarında çalıştırılmak üzere geçici personel alınacaktır. Programa açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere bütün yükseköğretim öğrencileri katılabilir. Ancak katılamayacağı belirtilen eğitim düzeylerinin yanı sıra kişinin aktif bir lisans veya ön lisans kaydının olması durumunda programlara katılım mümkündür. Başvurusu devam eden programlarwww.iskur.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak olup online kullanıcı girişi yapılarak programlar incelenebilecek ve başvuru yapılabilecektir.

BAŞVURU TARİHİ: 25.06.2019 – 28.06.2019

SEÇİM YÖNTEMİ: Liste Yöntemi (Merkezi Elektronik Kura Sistemi ile Genel Müdürlükçe)

EKLER:

30 Soruda Sosyal Çalışma Programı