Basın ve Halkla İlişkiler

İbrahim Halil ŞİMŞEK

1990 yılında Gaziantep Nizip’te doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Gaziantep Nizip’te tamamladı. Lisans derecesini Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden aldı.

Lisans eğitimi devam ederken Selçuk Üniversitesi ÜN TV’de muhabirlik yaptı.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2013-2014 eğitim öğretim yılında vekil öğretmenlik yaptı. 2015’te Anadolu Ajansı Haber Akademisi İstanbul Bölge Müdürlüğünde teorik Gaziantep Bölge Müdürlüğünde uygulamalı olarak “Yeni Nesil Habercilik Eğitimi” ni tamamladı.

2016’ da basınçlı kaplar sektöründe uluslararası faaliyet gösteren Yılteks Group’ta Halkla İlişkiler ve Tanıtım departmanında sorumlu olarak çalıştı. 2018 Nisan ayında SANKO Üniversitesi Basın, Halkla İlişkiler sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Evli olan Şimşek futbol, sinema, ve  futbol tutkunudur.

Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu

Telofon: 0342 211 65 00