Sankonuk Programımızın Bu Ayki Konuğu Stanford Üniversitesi'nden Dr. Gözde DURMUŞ, Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
12/16/2017

ABD ve Avrupa’da başarılarıyla adından söz ettiren Türk bilim insanlarını konuk ettiğimiz SANKONUK Programımızın bu ayki konuğu olan Stanford Üniversitesi Genom Teknoloji Merkezi’nde görevli Dr. Naşide Gözde Durmuş, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Dr. Gözde Durmuş, öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşarak, İzmir’den Kaliforniya’ya nasıl bir süreç yaşadığını anlattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Güner Dağlı, Dr. Gözde Durmuş’a armağanını takdim ederek, teşekkür etti.SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Moleküler Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. E. İlker Saygılı’nın da katıldığı organizasyona öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.